20170710_163003

Ψάρι τυλιχτό σε λαδόκολλα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 2 λαβράκια, τσιπούρες, μπακαλιάροι ή άλλο ψάρι 2 κουταλιές γλυκού SPAROZA μείγμα για μαγειρική με ξύσμα λεμονιού λάδι, αλάτι. λεμόνι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλατίζουμε τα ψάρια και απλώνουμε το μείγμα σε όλη τους την επιφάνεια. Κόβουμε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο στην εσωτερική τους επιφάνεια. Τυλίγουμε προσεκτικά τα ψάρια και τα…

Read more »
CODSKORDALIA

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών με ξύσμα λεμονιού

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού συνδυασμού Μπακαλιάρος-Σκορδαλιά όπως προτείνεται από το Αυστραλέζικο μπλογκ μαγειρικής Mulberry and Pomegranate. Πιο ελαφριά, χωρίς-γλουτένη και με άρωμα SPAROZA, μπορείτε να την απολαμβάνετε καθημερινά και όχι μόνο κάθε 25η Μαρτίου!

Read more »
img_1316

Γεμιστά με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ από την Mrs Mulberry!

H Kat (γνωστή επίσης και ως κα Mulberry) είναι μία food blogger από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που αγαπάει την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Αγαπάει επίσης τη SPAROZA και δηλώνει εθισμένη στο μείγμα μας με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ! Δοκιμάστε αυτή την υπέροχη συνταγή για γεμιστά που είναι και πεντανόστιμη και υγιεινή! ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ Για 6 άτομα,…

Read more »