20170710_163003

Ψάρι τυλιχτό σε λαδόκολλα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 2 λαβράκια, τσιπούρες, μπακαλιάροι ή άλλο ψάρι 2 κουταλιές γλυκού SPAROZA μείγμα για μαγειρική με ξύσμα λεμονιού λάδι, αλάτι. λεμόνι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλατίζουμε τα ψάρια και απλώνουμε το μείγμα σε όλη τους την επιφάνεια. Κόβουμε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο στην εσωτερική τους επιφάνεια. Τυλίγουμε προσεκτικά τα ψάρια και τα…

Read more »
ennia

H SPAROZA στην έκθεση «Slow Food Trade Fair – Market for Good Taste»

H SPAROZA συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση «Slow Food Trade Fair – Market for Good Taste» που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη από τις 20 μέχρι τις 23 Απριλίου 2017. Τα προϊόντα μας παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Olive +, εταιρείας που προωθεί ποιοτικά ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό και επίσημο συνεργάτη της SPAROZA στις αγορές της Ελβετίας και…

Read more »
CODSKORDALIA

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών με ξύσμα λεμονιού

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού συνδυασμού Μπακαλιάρος-Σκορδαλιά όπως προτείνεται από το Αυστραλέζικο μπλογκ μαγειρικής Mulberry and Pomegranate. Πιο ελαφριά, χωρίς-γλουτένη και με άρωμα SPAROZA, μπορείτε να την απολαμβάνετε καθημερινά και όχι μόνο κάθε 25η Μαρτίου!

Read more »
cupcake

Αλμυρά και γλυκά cupcakes με προϊόντα SPAROZA από τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου εμείς και τα προϊόντα μας βρεθήκαμε στο νέο κατάστημα Yolenis στο Κολωνάκι για να μάθουμε να φτιάχνουμε τα καλύτερα γλυκά και αλμυρά cupcakes, υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης σεφ Ντίνας Νικολάου. Τα cupcakes ξεκίνησαν ως μικρά, απολαυστικά επιδόρπια που με την πάροδο των ετών εξελίχθηκαν σε έργα τέχνης. Άπειρες οι συνταγές…

Read more »