symmetechoume-sti-food-expo-2017-small

Η SPAROZA στη FoodExpo 2018

Συμμετέχουμε και αυτή τη χρονιά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpo! Από 10 έως 12 Μαρτίου, μεταφερόμαστε στο Hall 1, Stand F74  του Metropolitan Expo σε ένα περίπτερο που θα ξεχωρίσει. Σας περιμένουμε εκεί για γνωριμία, συζήτηση και ξεχωριστά γευστικά κεράσματα à la SPAROZA. Στο περίπτερό μας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε…

Read more »
20170710_163003

Ψάρι τυλιχτό σε λαδόκολλα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 2 λαβράκια, τσιπούρες, μπακαλιάροι ή άλλο ψάρι 2 κουταλιές γλυκού SPAROZA μείγμα για μαγειρική με ξύσμα λεμονιού λάδι, αλάτι. λεμόνι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλατίζουμε τα ψάρια και απλώνουμε το μείγμα σε όλη τους την επιφάνεια. Κόβουμε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο στην εσωτερική τους επιφάνεια. Τυλίγουμε προσεκτικά τα ψάρια και τα…

Read more »
ennia

H SPAROZA στην έκθεση «Slow Food Trade Fair – Market for Good Taste»

H SPAROZA συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση «Slow Food Trade Fair – Market for Good Taste» που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη από τις 20 μέχρι τις 23 Απριλίου 2017. Τα προϊόντα μας παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Olive +, εταιρείας που προωθεί ποιοτικά ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό και επίσημο συνεργάτη της SPAROZA στις αγορές της Ελβετίας και…

Read more »
CODSKORDALIA

Μπακαλιάρος σκορδαλιά με μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών με ξύσμα λεμονιού

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού συνδυασμού Μπακαλιάρος-Σκορδαλιά όπως προτείνεται από το Αυστραλέζικο μπλογκ μαγειρικής Mulberry and Pomegranate. Πιο ελαφριά, χωρίς-γλουτένη και με άρωμα SPAROZA, μπορείτε να την απολαμβάνετε καθημερινά και όχι μόνο κάθε 25η Μαρτίου!

Read more »