20170710_163003

Ψάρι τυλιχτό σε λαδόκολλα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 λαβράκια, τσιπούρες, μπακαλιάροι ή άλλο ψάρι
2 κουταλιές γλυκού SPAROZA μείγμα για μαγειρική με βότανα & ξύσμα λεμονιού
λάδι, αλάτι. λεμόνι
αντικολλητικό χαρτί ψησίματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατίζουμε τα ψάρια και απλώνουμε το μείγμα σε όλη τους την επιφάνεια. Κόβουμε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο στην εσωτερική τους επιφάνεια. Τυλίγουμε προσεκτικά τα ψάρια και τα ψήνουμε για 15-20 λεπτά (αναλόγως με το μέγεθός τους) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο. Τα ξετυλίγουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο στο γκριλ για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα σερβίρουμε με ελάχιστο λαδολέμονο.
20170710_15293020170710_153530