Συμμετέχουμε στην 1st Gourmet Olive Exhibition & Delicacies!

Συμμετέχουμε στην 1η γκουρμέ έκθεση ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη  στις 20, 21 και 22 Μαΐου 2016!
Παρέα με άλλους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, για τρεις ημέρες θα πλημμυρίσουμε το πανέμορφο LAB’ATTOIR ,τον νέο χώρο πολιτισμού στο ιστορικό κτίριο των παλιών δημοτικών σφαγείων της Θεσσαλονίκης, με φυσικά χρώματα, μεθυστικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις!
Είτε είστε επαγγελματίες του χώρου του τροφίμου και της εστίασης, είτε απλά αγαπάτε τα εκλεκτά εδέσματα, αξίζει να επισκεφτείτε την έκθεση 1st Gourmet Olive Exhibition & Delicacies και φυσικά το περίπτερο της SPAROZA για δοκιμές, μυρωδιές, συζήτηση και απολαυστικά κεράσματα!
Οι διοργανωτές μάλιστα έχουν προγραμματίσει πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως επιστημονικές ημερίδες, bar γευσιγνωσίας, σεμινάρια, μαγειρικές επιδείξεις και βραβεία κοινού.  Τα τελευταία αποτελούν κορυφαίο γεγονός, καθώς οι επισκέπτες της έκθεσης, καλούνται όχι μόνο να δοκιμάσουν αλλά και να αξιολογήσουν τα καλούδια των παραγωγών. Τα πιο αγαπημένα σας θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή απονομής των βραβείων κοινού.
Βρείτε μας στο περίπτερο 6, δοκιμάστε τα προϊόντα SPAROZA, αξιολογήστε τα και αν ενθουσιαστείτε όσο εμείς δώστε μας την ψήφο σας!

Grocery6 poster