lemoni2

Σπιτικό βιντεάκι για το σπιτικό ξύσμα λεμονιού της SPAROZA

Τα ξύσματα εσπεριδοειδών είναι ένα υλικό που χρησιμοποιούμε σε πολλά από τα μείγματά μας. Φτιάξαμε ένα σπιτικό βιντεάκι για τη διαδικασία παρασκευής του ξύσματος λεμονιού!
Πρώτα βρίσκουμε τα κατάλληλα για μας λεμόνια.
Ύστερα προσεκτικά αφαιρούμε τη φλούδα προσέχοντας το κόψιμο να διατηρεί το μυρωδάτο αιθέριο έλαιό της.
Αμέσως μετά αποξηραίνουμε για ώρα σε χαμηλή θερμοκρασία.
Μόλις είμαστε έτοιμες να χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα, αλέθουμε στο κατάλληλο μέγεθος (ανάλογα με το μείγμα).
Προσθέτουμε και ανακατεύουμε!