piri piri

Πικάντικα πανσετάκια

Παίρνουμε πανσετάκια, αφαιρούμε αν θέλουμε το λίπος, αλατίζουμε και περιχύνουμε με αρκετή piri piri sauce. Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 2 ώρες. Μπορούμε να τα ετοιμάσουμε και από την προηγούμενη μέρα και να τα κρατήσουμε στο ψυγείο.

Τα ψήνουμε στο γκριλ, αλείφοντάς τα ανά διαστήματα με piri piri sauce για να παραμείνουν ζουμερά. Γίνονται πολύ τρυφερά, γεμάτα με το άρωμα του κόλιανδρου και την ένταση του piri piri. Ταιριάζουν πολύ με ολόκληρη ψητή πατάτα ή γλυκοπατάτα.