SPAROZA_0886

Καραμελωμένα μπουτάκια κοτόπουλου

Αλατοπιπερώνουμε 8 μπουτάκια κοτόπουλου και τα βάζουμε κοντά-κοντά σε ένα μικρό και βαθύ ταψί. Ανακατεύουμε ένα βαζάκι pepper jelly με μισή κούπα νερό να αραιώσει και περιχύνουμε τα κοτόπουλα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Τα βάζουμε όπως είναι στο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα και αφήνουμε να ψηθούν. Είναι έτοιμα όταν η σάλτσα πήξει και καραμελώσει πάνω στα μπουτάκια. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή λαχανικά βρασμένα και σοταρισμένα σε λίγο βούτυρο.