SYMMETEXOUME-FOODEXPO2016_LOWGR

Η SPAROZA στη FoodExpo 2016

Συμμετέχουμε και αυτή τη χρονιά στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpo! Από 19 έως 21 Μαρτίου, μεταφερόμαστε στο Hall 1, Stand D09  του Metropolitan Expo σε ένα περίπτερο που θα ξεχωρίσει. Σας περιμένουμε εκεί για γνωριμία, συζήτηση και ξεχωριστά γευστικά κεράσματα à la SPAROZA.

Στο περίπτερό μας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τις δύο νέες σειρές προϊόντων SPAROZA by chef Dimitris Chomatas: τα πρώτα ελληνικά ζελέ κρασιού και τρεις ακαταμάχητες σάλτσες.

Ραντεβού στη FoodExpo!