Fast Dishes

Ζεστό ντιπ με κατσικίσιο τυρί και ζελέ πιπεριάς στο φούρνο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
5ΟΟγρ φρέσκο κατσικίσιο τυρί
½ βάζο SPAROZA sweet and spicy pepper jelly
Φρυγανισμένα κομμάτια πίτας ή μπαγκέτας, για σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Απλώνετε το κατσικίσιο τυρί σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους και στη συνέχεια απλώνετε σε λεπτή στρώση το ζελέ της πιπεριάς. Ψήνετε στην πάνω σχάρα του φούρνου για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ζεσταθεί. Στη συνέχεια ανάβετε το γκριλ για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι το ζελέ της πιπεριάς να κοχλάζει και να ροδίσει ελαφριά στις άκρες. Σερβίρετε ζεστό με κομμάτια πίτας ή/και φρυγανισμένο ψωμί.

Αντλήσαμε την έμπνευση για τη συνταγή και τη φωτογραφία από το Food and Wine.